Людмила Гурченко, Борис Грачевський, Жанна Фріске та інші знаменитості, які лишили багатотисячні спадки

Не від нас залежить, коли ми підемо з життя. Втім, обов'язок кожного забезпечити гідне життя своїм дітям. Подивіться, що лишили після себе легендарні зірки.

Легендарні зірки…Прихильникам здавалося, що вони завжди будуть сяяти на небосхилі шоу-бізнесу та дивувати творчістю. Втім, навіть з кумирами доводиться прощатися. Давайте подивимося, яку спадщину лишили після себе знаменитості.

Людмила Гурченко

50 мільйонів карбованців – такий статок мала велична Людмила Марківна. У власності зірки були квартири, дачі та інші цінності. Суд постановив поділити майно між онучкою артистки та…її батьком. Олена, так звати онуку Гурченко, була проти, аби чоловік претендував на майно, адже за її словами він не викликав швидку її матері, яка помирала.

Людмила Гурченко

Борис Грачевський

Батько “Єралашу” не витримав наслідків коронавірусу. Цього року стало відомо про його смерть. Лишилася вдовою 36-річна дружина режисера з малолітнім сином. Претендентів, окрім них ще 3 – всі діти Грачевського. У Бориса Юрієвича був маєток на 300 квадратів, трьох кімнатна квартира у Москві, яка коштує 17 мільйонів рублів. Будинок оцінюють у 50 мільйонів.

Борис Грачевський трагічно помер у лікарні
Борис Грачевський трагічно помер у лікарні.

Жанна Фріске

Близькі співачки досі не можуть розібратися зі спадщиною. Відомо, що у Штатах була продана після смерті її квартира, вартістю $470 тыс. Поділили між сином та батьками співачки.

Дмитро Шепелєв та Жанна Фріске
Дмитро Шепелєв та Жанна Фріске.

Армен Джигарханян

Легенда радянського кіно мала 2 квартири у центрі Москви. Їх загальна вартість складала 35 мільйонів рублів.

Армен Джигарханян
Армен Джигарханян

Михайло Пуговкін

Різне майно та нерухомість актора після смерті оцінили у щонайменше $400 тыс. Досі ідуть суперечки за спадщину артиста між його останньою дружиною та донькою.

Михайло Пуговкін зіграв режисера, а Наталія Кустинська його коханку.

Схожі статті