В мережі з’явилися фото, на яких Гордєєв обіймає Нелю Шовкопляс, а ведуча торкається рук колеги

Фанати телеведучих все більше і більше підозрюють їх у зв'язку. Чи мають вони на це якісь підстави?

У досить короткий час нікому не відома Неля Шовкопляс зуміла підкорити серця глядачів своїм позитивом та вірою в краще. Ці риси характеру в неї виникли не просто так, а тому що вона — прекрасний приклад того, що завдяки праці над собою та впевненому бажанню, можна досягти любих висот.

Не менше люблять глядачі і чарівного Єгора Гордєєва. Завидний холостяк дуже легко може завоювати серце будь-якої дівчини. Адже в нього для цього є всі принади: привабливість, мужність та чарівна посмішка.

Чутки про роман ведучих

Останнім часом мережею все частіше ширяться чутки про роман між Нелею та Єгором Гордєєвим. Усе-б нічого, але Неля заміжня та має двох прекрасних діточок. Варто виправдати людей, які підозрюють цих двух у романтичному зв’язку. Неля неодноразово публікувала фотографії, які штовхають на думку, що в зірок є потужний зв’язок, а той факт, що Єгор – абсолютно вільна людина, тільки підливає олії у вогонь.

Користувачі мережі не мовчать та постійно натякають телевізійному дуету про неоднозначність фотографій
На особистій сторінці Нелі в соціальній мережі Instagram час від часу з’являються подібні зауваження.

Та й недовіра не береться з повітря: на українському телебаченні є декілька прикладів романів телеведучих, які також довго приховувалися.

Однак, варто підкреслити, що вірити можна тільки офіційно підтвердженій інформації і ніяк не вдаватися у домисли та фантазії. Адже розуміння “правильного” та “неправильного” в усіх різне. Тому інтерпретуючи фотографії через призму власного світогляду можна ввести себе в оману.

Схожі статті