Іраклі Макацарія, не дивлячись на статки, живе з батьками: якою логікою керується грузинський бізнесмен?

Чому Іраклі Макацарія досі не може з'їхати від батьків?

Іраклі Макацарія — завидний холостяк та талановитий шоумен. Завдяки своїй харизмі, він став цікавим українському телеглядачу і відомим обличчям на пострадянському просторі.

Розмова з Катериною Осадчою

Для того, щоб побачитися з відомим грузинським бізнесменом Іраклі Макацарія Катерині Осадчій довелося надати візит до його Батьківщини. Так, у рамках телевізійної програми “Світське життя” телеведуча мала змогу взяти у шоумена відверте інтерв’ю, у якому з’ясувалося, що він досі живе з батьками. Але така ситуація легко пояснюється героєм сюжету.

У Іраклі безліч нерухомості, і в Україні, і в Грузії. В останній він буває не так часто, як хотів би. Адже його бізнес знаходиться в Україні. Квартиру у Тбілісі він здає в оренду. А коли повертається до Грузії, то залишається в батьків. Така схема до вподоби усім.

“У мене є окрема квартира, я її здаю в оренду. Просто, оскільки я рідко буваю в Грузії, то коли прилітаю на кілька днів, мені набагато приємніше бути в своїх рідних. Мені приємніше є вдома те, що приготує мама. Але спілкування набагато важливіше “, – пояснив зірка.

Нагадуємо, що у  шоу “Маска”Сому (Іраклі) вдавалося майстерно заплутати глядачів. Спочатку він спілкувався англійською мовою, проте потім з’ясувалося, що він може співати і російською. Детективи припускали, що в цьому образі можуть ховатися Жан-Клод Ван Дамм, Ектор Хіменес-Браво, Жан Беленюк, Любомир Левицький або Андрій Бедняков. Під маскою ховався головний герой шостого сезону шоу Холостяк і продюсер Іраклі Макацарія.

Схожі статті