Як виглядає пам’ятник сину Віктора Павліка: співак вперше показав, який антураж влаштував для Павла востаннє

Віктор Павілк пережив найбільшу трагедію, яку може пізнати батько - втрата дитини. Подивіться, як співак вшанував пам'ять молодшого сина.

Горе Віктора Павліка нескінченне. Чоловіку, як батьку довелося пережити найбільшу трагедію для всіх, хто має дітей: він пережив сина. Більше того, юному Павлу довелося боротися тривалий час за життя.

Віктор Павлік з сином. Фото взято на просторах мережі.

У хлопця виявили пухлину від якої він не міг нормально рухатися. Павло до останнього вірив, що у нього вийде одужати та знову зажити нормальним життям, але так не склалося. У серпні минулого року хлопця не стало. Новину повідомила його матір Лариса Созаєва. Сам же Віктор Павлік не зміг одразу прокоментувати подію.

Щасливе подружжя: Віктор, Лариса та ще зовсім маленький Павло, якого не стало у живих минулого року.

Прокоментувала у день трагедії подію Катерина Репяхова, яка опублікувала сторіз на своїй Інстаграм-сторінці. Втім сама Лариса різко відреагувала на те, що дівчина робить себе причетної до горя її та екс-чоловіка.

Катерина Репяхова прокоментувала подію. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Втім, журналістам програми “Ужин с Дороти” співак повідав, що кожної неділі відвідує могилу сина. Більше того, Віктор вірить, що Павло став його янголом-охоронцем.

Віктор Павлік зізнався, що відчуває постійно присутність сина. Скріншот взято з передачі “Ужин с Дороти”.

Артист вперше наважився показати своїм прихильникам, як виглядає могила сина. Пам’ятника ще немає. Стоять тільки вінки та фото Павла. Тим не менш, видно, що землю забетонували. Скоріше за все тут планується монтаж посмертного антуражу.

Могила молодшого сина Віктора Павліка. Фото взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Схожі статті