Гаррі Галкін показав свою подружку: Алла Пугачова змалечку привчає товаришувати тільки з іменитими сусідами

Двійнята Максима Галкін та Алли Борисівни народилися та живуть, як справжні королі у замку. Іншого життя не знають. Подивіться, з ким товаришують діти.

Народилися зі срібною ложкою у роті – так кажуть про дітей зі знаменитих родин, які не знають ні в чому горя та живуть повною чашею. Ліза та Гаррі Галкіни – саме такі.

Родина Пугачової та Галкіна
Родина Пугачової та Галкіна. Фото взято на просторах мережі.

Їх життя було неймовірним з самого початку. Діти народилися завдяки науці та сурогатній матері. Втім, Алла з перших днів їх життя не відходила від малюків та вкладала всю себе у їх виховання.

Здебільшого вихованням дітей займається Максим Галкін
Ліза та Гаррі Галкіни. Фото взято на просторах мережі.

Батько двійнят, Максим, з гордістю ділиться всіма моментами життя своїх дітей. Завдяки його сторінкам у соціальних мережах ми знаємо, що у Лізи є хист до акторської майстерності. Дівчинка із задоволенням знімається у рекламі разом з батьком, а також бере участь у театральних виставах у школі. Гаррі – більш технічного складу розуму. Хлопчик обожнює майструвати та показувати батькам свої винаходи.

Максим Галкін з дітьми
Максим Галкін з дітьми. Фото взято на просторах мережі.

Здебільшого всі прихильники знають, що малята більшість часу проводять у навчанні з однолітками або з батьками. чи мають діти друзів – стало відомо з останньої публікації Максима Галкіна, де він розповів з ким проводять дозвілля його малюки.

Публікація розповідає, що у двійнят є подружки Стеша та Катя. Це сестри. Стеша – модель та блогер, а Катя дуже любить гратися. Живуть ці діти також в елітному селищі Грязь. Зі Стешею познайомилися малюки у 2 роки, коли гралися на дитячому майданчику. Тепер з радістю дружить і їх родини та проводять разом дозвілля.

Схожі статті