На фоні чуток про розлучення Дзідзьо його дружина розповіла про кохання до іншого чоловіка: присвятила пісню

Вже давно не секрет, що у родині співака Михайла Хоми негаразди. Нещодавно його дружина опублікувала пісню, яку присвятила далеко не своєму коханому.

Дзідзьо кумедний та епатажний персонаж української музичної сцени. Чоловік стартував з амплуа простакуватого співака, який влучно висміює поп-естраду. Образ настільки прижився, що навіть його дружина почала скаржитися, що альтер его Михайла Хоми заважає їхньому подружньому життю.

Михайло і Ярослава Хома
Михайло і Ярослава Хома. Фото взято на просторах мережі.

Перш за все, що не влаштовує Ярославу – це те, як придушував її співочий талант коханий. Співачка розповідала, що Михайло її відмовляв від виступів на сцені, мотивуючи це тим, що він хоче уберегти обраницю від всіх негараздів шоу-бізнесу.

У моменти сімейних розладів Хома навіть не ночував вдома, а потім розповідав дружині, що ходив на нічні медитації.

Ярослава розповіла про нічні медитації обранця. Скріншот взято з кадру передачі “Зірковий шлях”.

Думала навіть жінка про розлучення. Втім, зараз вона вирішила спробувати себе попри всі переконання Дзідзьо себе у ролі співачки. Собі Ярослава Хома взяла псевдонім Славія. Співає вона рідно українською, а її композиції про життя, стосунки та, звісно, кохання.

Активно веде співачка також свою сторінку в Інстаграмі. На неї підписано понад 16 тисяч користувачів соціальної мережі.

Нещодавно на фоні своїх інтерв’ю, де артистка розповідала про негаразди у родині, вона публікувала відео зі свого треку.

Називається трек “Мої сни”. Оспівує Ярослава почуття до чоловіка, який ніколи не буде її. Втім, дана пісня, за словами самої жінки присвячена її шкільному коханню, яке приходить до неї у снах. Почуття до хлопця – лишилися платонічними.

Схожі статті