Анастасія Приходько показала округлий живіт: про вагітність зірки знає навіть Оля Полякова. Всі подробиці

Анастасія Приходько має чудову донечку. Та схоже, зупинятися тільки на одній дитині вона не збирається.

Анастасія Приходько стала дуже добра відома українським слухачам після її дебюту на Євробаченні з піснею “Мамо”. Цікаво, що тоді, у 2009 році, зірка виступала не від нашої країни, а була представницею північного сусіда – Росії. Втім, їй це не завадило заспівати на сцені українською.

Анастасія Приходько виступає на Євробаченні. Фото взято на просторах мережі.

Потім її творчість сконцентрувалася навколо українського шоу-бізнесу. Врешті-решт, після  Революції Гідності вона взагалі стала волонтеркою та допомагала нашим хлопцям відволікатися від жахів війни – виступала з концертами на фронті.

Анастасія Приходько у звичному для неї образі
Анастасія Приходько у звичному для неї образі у 2014-2015 роки.

Втім, є і інший її бік життя. Співачка змогла поєднати кар’єру та материнство. У неї є чудова донька Нана та син, якого артистка народила у 2015 році.

Та зараз в Анастасії – новий етап життя. Вона взяла участь у проекті “Маска” та обрушила на прихильників чутки про те, що вагітна втретє.

Анастасія Приходько в образі бабки на шоу “Маска”. Фото взято на просторах мережі.
Анастасія Приходько в образі бабки на шоу “Маска”. Фото взято на просторах мережі.

Про цікавий стан співачки натякнув ведучий Володимир Остапчук, який розповідав суддям, що є вагітна учасниця. Коли відгадали, хто виступає у костюмі бабки, журі висунули здогадку, що живіт прикритий у жінки не просто так. Настя ж відповіла на пряме питання про свою вагітність так:

“Це інтимно та дуже особисто”

Зараз Приходько живе у шлюбі. Чоловіка звати Олександр. З ним вона одружилася у 2013 році, але у 2019 вирішила пара обвінчатися.

Анастасія Приходько на власному весіллі. Фото взято на просторах мережі.

Схожі статті