Ігор Кондратюк вперше показав кохану дружину: проста українка, яка підкорила серце суворого продюсера

Яка жінка полонила серце серйозного та неприступного Ігоря Кондратюка?

Суворий продюсер та суддя вокального шоу “Х-Фактор” перетворюється на люблячого батька та чуйного чоловіка коли повертається додому. Разом з дружиною — Олександрою Городецькою він виховує трьох дітей. І хоча ЗМІ та фанати постійно намагаються приписати продюсеру романи на стороні, Ігор міцно тримає ситуацію у своїх руках та продовжує будувати особисте щастя.

Дружина Ігоря Кондратюка — Олександра Городецька

Сімейне фото.

Дружина, Олександра Городецька, не співає, але всіляко підтримує чоловіка на телевізійних проектах. У родині Ігоря панує спокій і затишок, який забезпечує його дружина. Легко здогадатися, що Ігор познайомився з Олександрою саме на роботі. Адже герой статті настільки зайнята людина, що важко уявити його учасником курортного роману або романтиком, який знайомиться на вулиці. Таким чином, службовий роман переріс в серйозні стосунки, які подарували подружжю двох синів — Сергія та Данила, а також донечку Поліну.

Діти

Як не дивно, але старший син уже працює разом з батьком. Він встиг попрацювати в проекті “Караоке на майдані”. А друга дитина задіяна в команді вокального шоу “Х-Фактор”.

Ігор Кондратюк та Аїда Ніколайчук

Варто зазначити, що Кондратюк дійсно захищає свою родину від публічності і до їхньої родини дуже важко дістатися журналістам. Однак, це не заважає поширенню інформації в мережі про романи на стороні. Так, самою популярною версією, була чутка про романтичний зв’язок продюсера з його підопічною Аїдою Ніколайчук. Однак родина Ігоря Кондратюка тільки посміялася з подібних фантазій.

Схожі статті