Хто оточує Руслана Сенічкіна: все, що відомо “скелети у шафі” та відносини телеведучого з Людмилою Барбір

Руслан Сенічкін досі неодружений, але в нього багате та завидне оточення...

Руслан Сенічкін народився в багатодітній родині. Він – старший брат і має двох сестер-двійнят, вони народилися на чотири роки пізніше: Таня і Аня. Маму телеведучого звуть Віра Антонівна.

Віра Антонівна

Родина

Одна сестра шоумена живе в Севастополі, а інша – в Дніпропетровську з мамою. Звичайно ж, родичі рідко бачаться через роботу Руслана. За словами Сенічкіна, він може приїхати раз на півроку, побути там пару днів, а потім назад до Києва. Однак вони регулярно зідзвонюються, обмінюються враженнями.

Сестри Руслана Сенічкіна.

Дружина Руслана Сенічкіна

Руслану 42 роки і він досі неодружений і ні разу не був у шлюбі.

“Я міг одружитися після 20 років, але цього не сталося. Якби це сталося, я б зараз з вами, може бути, не спілкувався, у мене б по-іншому склалося життя. Думаю, був би в іншій професії, швидше за все, залишився б в Дніпрі. Я ціную те, як у мене в житті склалося. Не виключено, що все в моєму житті ще попереду. З іншого боку, чим старше стаєш, тим менше тобі, в принципі, хочеться заводити якісь стосунки. Мені 41 рік, і, може, вже пізно, як багато хто говорить. Я з цього приводу не комплексую. Багато домальовують самі собі якісь нюанси. У медіа так завжди було, є і буде – дізнатися про людину щось потаємне. У мене, як і у будь-якої людини, є багато секретів. І скелетів в шафі достатньо. Якби я витягав всі свої скелети щоранку, думаю, навряд чи кому-то було б приємно на це дивитися. Правда! До того ж багато моїх історій пов’язані з моєю родиною. Те, що я не одружений, що у мене поки немає дітей – в цих питаннях є дуже багато нюансів і заковик сімейного характеру”

Відносини з Людмилою Барбір

Руслан Сенічкін з Людмилою Барбір

За 7 років у ведучого склалися дуже хороші дружні відносини з Людмилою Барбір, з якою він з задоволенням працює в ефірі.  У них теплі відносини один до одного. Вони спілуються і поза ефіром, мають багато спільних інтересів, розуміють один одного.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.