Як зараз живе мати-героїня Оксана Кобелецька, яку чоловік полишив з п’ятьма дітьми та чи вибачила вона його

Вона не є акторкою чи видатною співачкою. Втім, про подвиг жінки дізналася вся країна - вона народила 5 дітей.

Оксана Кобелецька мама шести дітей, яка виховує їх сама. Після народження старшої доньки, жінка з чоловіком наважилися на другого. І ця вагітність стала для Оксани дійсно унікальною. Одеситка народила відразу п’ятьох малюків, таким чином ставши єдиною жінкою в Україні, яка виносили та подарувала життя одночасно такій кількості малюків.

Та навіть не це зробило її знаменитою на увесь світ. Через рік після народження дітей — двох доньок і трьох синів — чоловік Оксани вирішив покинути сім’ю. 38-річна жінка залишилася сама з шістьма дітьми, яких зараз виховує.

Оксана Кобелецька з дітьми
Оксана Кобелецька з дітьми

За словами Оксани, чоловік зник раптово, без особливих попереджень. В один день вона поїхала разом із сином до лікаря-хірурга, а коли повернулася, то вдома не було ні чоловіка, ні його речей. Сталося це ще на початку 2017 року — з того часу батько так і не спілкувався з доньками й синами. Не допомагає чоловік родині й матеріально.

Сама мати-героїня зізнається, що найскладніше — пояснити малюкам, куди подівся тато. Адже, не дивлячись на те, що пройшло вже кілька років, вони все ще запитують про нього й чекають на його візит.

Оксана Кобелецька з дітьми й чоловіком
Оксана Кобелецька з дітьми й чоловіком

Допомагає Оксані з вихованням малюків і побутом її мама — бабуся дітей. Саме вона, за словами жінки, взяла на себе обов’язки приготування їжі, прибирання та прання.

З початком карантину жінка зізнається, що найбільше вона хвилюється саме за маму, аби не заразити її хворобою. Найтяжчими ж періодами у своєму житті вона називає ті дні, коли хворіють діти — тут складно як фізично, так і морально.

Свою віддушину Оксана Кобелецька знайшла у соціальних мережах. Вона активно веде свій блог в Instagram, де розповідає про життя родини й ділиться порадами з жінками, які виховують дітей самостійно.

Схожі статті