Чи дійсно Ольга Сумська увела Євгена Паперного у його першої дружини: акторка розповіла всю правду

Ольга Сумька вирішила розвіяти міфи про її особисте життя.

У першому шлюбі з Євгеном Паперним Ольга Сумська народила дочку Антоніну, яка розвиває кар’єру в Москві.

Скандальне розлучення

Зараз зірки примирилися та навіть працюють разом в одному театрі за запрошенням Євгена Паперного.

Через чотири роки сімейного життя шлюб Ольги Сумської з Євгеном Паперним дав тріщину. До офіційного розлучення актриса закрутила роман з колегою Віталієм Борисюком, тому з маленькою донькою на руках пішла від першого чоловіка, коли первістку не було і року, тому вихованням дівчинки займався Віталій Борисюк. Рідний батько пояснив, що не хотів втручатися в родину. Вітчим замінив Антоніні Паперній рідного батька, адже той вирішив не втручатися в її виховання.

70-річний Євген Паперний стверджує, що з Тонею у них хороші відносини, проте як Ольга Сумська, так і колишній тесть і теща став дорікати йому за те, що в житті дівчинки його було мало. Актор пояснив, що роль батька для неї виконував Віталій Борисюк, тому він не став “лізти, роздвоювати дитини”.

Звинувачення у сторону Ольги Сумської

Євген Паперний

Ольга Сумська була неабияк вражена, коли вперше дізналася про чутки, які ходили в театрі про її стосунки з Паперним. З’ясувалося, що актори пліткували про те, що жінка увела Євгена з родини.

“Прийшла Ольга Сумська в театр, молода артистка І забрала Паперного у його першої дружини. Такого не було, він тоді був розлучений. Одразу можу внести ясність, як то кажуть”, – розповіла Ольга Сумська.

Також артистка поскаржилася на те, що її обговорювали за її спиною. Начебто вона була дуже гордою та задирала носа.

Схожі статті