Таємна дружина Олега Винника показала фігуру в білій сукні: що ховав головний вовк країни від публіки?

Квітка Таюне як завжди карколомна та розкішна!

Квітка Таюне є однією з найбільш обговорюваних зірок в українському шоу-бізнесі не тільки через свій вокальний талант. Популярність дівчині також приніс таємний зв’язок з головним вовком країни — Олегом Винником, у який свято вірять фанати останнього. Так чи інакше, вони створили якісний тандем та дуже швидко посіли свої місця у світському суспільстві.

Дружина Олега Винника

Плітки про те, що між Олегом Винником та його бек-вокалісткою Таїсією Сватко є стосунки не обмежуються фантазіями про флірт та роман. Фан-база впевнена, що Олег та Таїсія давно одружені і навіть виховують спільного сина Ліліана. На привеликий жаль, співак не дає офіційного підтвердження чуткам і намагається зберегти своє амплуа “бажаного холостяка”. Найдивніше з цього те, що публіка давним давно прийняла той факт, що Олег не вільний і тим не менш, не перестала його любити, а він все продовжує ховати кохану.

Карколомна Таюне в міні-сукні

Скріншот публікації з фан-сторінки Таїсії Сватко.

А зараз у мережі обговорюють одну з найпрекрасніших фотосесій, у яких приймала участь прекрасна квітка Таюне. Бек-вокалістка обрала білу міні-сукню для події та показала усі принади: починаючи від струнких ніг і закінчуючи естетичним декольте. Варто додати, що співачка виглядає дуже молодо.

Користувачам ця серія фотографій прийшлася до душі. Адже на офіційних сторінках в соціальній мережі Instagram регулярно з’являються знімки з даного фотопроекту. Було би цікаво дізнатися, що про це думає і сам Олег Винник. Та на жаль, він навряд дасть коментарі.

Схожі статті