У мережу потрапило рідкісне фото Пугачової з маленькою Орбакайте та музикантами ABBA: наче інша реальність

Такі фотографії - справжні скарби для фанатів творчості Примадонни і свого роду вінтаж!

Христині було всього два роки, коли Пугачова розійшлася з цирковим артистом Міколасом Орбакасом. Зазвичай після розлучення батьки прагнуть оточити дитину турботою, але не у випадку Орбакайте: і мати, і батько мали щільний гастрольний графік. Так що дитинство дівчинка проводила з близькими тата в Литві і у бабусі в Москві.

Дитинство Христини Орбакайте

Христина Орбакайте в оточенні інших дітей.

Зінаїда Архипівна, мама Пугачової, стежила за тим, щоб Христина старанно займалася грою на фортепіано. У підлітковому віці Орбакайте влаштовувала істерики, закриваючись у ванній, аби не сідати за інструмент. Одного разу двері навіть виламували сокирою, щоб змусити юну бунтарку вийти.

“Оскільки я жила у бабусі, то будь-яке спілкування з мамою, звичайно, було як подарунок долі. Я завжди цього чекала. І не часто, але бували моменти, коли раптом і її відвідувало якесь материнське завзяття, загострене батьківське почуття. Це завжди траплялося в зимовий час і влітку в червні. Тільки нещодавно я все зрозуміла. Це у нас сімейне: пов’язане з гастрольними графіками, в яких зазвичай січень і червень – мертвий сезон”, – розповідала Христина.

На зимові канікули Примадонна брала дочка з собою в підмосковний пансіонат “Сонячна долина” або в санаторій в Юрмалі. У рідкісні моменти возз’єднання Христина намагалася не сваритися з мамою через дрібниці, але, провівши кілька днів разом, родички все ж лаялися: рідко, але влучно …

Те, чого немає ні в кого

Але були й позитивні моменти! Наприклад, знайомтсво з провідними музикантами та поетами. Так, нещодавно до мережі потрапило архівне зіркове фото.

На ньому постали Алла Пугачова, її маленька донька Христина та музична група “АВВА”. Навіть не варто казати, наскільки це фото рідкісне та цінне!

Схожі статті