Євген Кошовий святкує 38-й День народження: як шоумену вдалося обскакати Зеленського у “Вечірньому кварталі”

Євген Кошовий - відомий на всю Україну комік. Сьогодні шоумену виповнилося 38 років. Давайте згадаємо основні здобутки гумориста.

Євген Кошовий. Герой даного матеріалу – популярний комік, який з юних років знав, що його покликання – це сцена. Спочатку Євген хотів стати співаком, але зрозумів, що душа кличе до акторства.

 Євген Кошовий перетворився в точну копію продюсера Потапа
Євген Кошовий. Фото взято на просторах мережі.

А народився відомий шоумен у простій родині робітників на Донбасі. Місто Алчевськ – рідний край гумориста. У 2000 році вступив на акторський факультет Луганського коледжу культури, а з 2001 по 2005 став грати в КВК. Його талант, вміння пародіювати оцінили не тільки журі та Олександр Масляков, а й Володимир Зеленський, який вже на той час займався програмою “Вечірнього кварталу”.

Кошовий і Зеленський
Євген Кошовий і Володимир Зеленський. Фото взято на просторах мережі.

Завдяки колоритній зовнішності, легкому характеру та почуттю гумора, він став зображувати ряд персонажів, які ставали у програмі “Вечірній квартал” об’єктами розіграшу. Втім, грою на сцені талановитий чоловік не обмежився. Він вже у 2005 році став співведучим шоу “Україно, вставай!” на Інтері.

Євген не раз зізнавався, що запрошення на роботу до “Вечірнього кварталу” поділили його життя на “до” та “після”. До зйомок він жив вкрай бідно: гуртожиток, мізерні гроші за творчість. Допомагали батьки грошима. Втім, після фурору на сцені – Кошовий сам став годувальником родини.

Євген Кошовий
Євген Кошовий. Фото взято на просторах мережі.

Перевернулося життя артиста ще й після 2019 року, коли його товариш Володимир Зеленський став президентом. Євгена без вагань обрали новим обличчям “Вечірнього кварталу” та шоу “Ліга Сміху”.

Схожі статті