Мати Дмитра Ступки не хоче приймати свою невістку: з чого розпочався конфлікт та чи настане йому кінець?

Сімейні конфлікти відомі абсолютно усім: і звичайним людям, і зіркам. Їх не уникнути, але можна вирішити!

Дмитро Ступка та Поліна Логунова одружилися через кохання. Однак, дуже скоро їхній шлюб затьмарили проблеми, які дуже часто є повсякденням звичайних людей. Так, дружина актора вирішила, що їм не вистачає грошей, а чоловік почав ображатися на неї через відсутність взаєморозуміння та підтримки.

Щастя не в грошах

Так, Дмитро Ступка працює на двох роботах. Однак, за словами актора, йому все одно не вистачає грошей. Секрет сімейного щастя він бачить зовсім по-іншому.

“Просто є одна така проблема дружини, що вона хоче все і одразу. Такого не буває. А те, що  хочуть зараз дівчата — і в цієї подружки депутат, а в цієї — будівельник. І вона також хоче їздити на Бентлі і я не знаю, купувати собі якісь прикраси, діаманти”, – поділився Дмитро.

Конфлікт обраниці з батьками

Нещодавно відомий український актор завітав на телевізійну передачу “Зірковий шлях” та поділився там деталями конфлікту у родині.

Подружжя переживає важкий період: Логунова не одноразово звинувачувала свого чоловіка у поганому ставлення до неї. Дмитро вирішив не замовчувати проблему і розповісти усе, як є.

Дмитро стверджує, що між його мамою та дружиною вже давно конфлікт. Бо виявляється батьки були проти одруження з Поліною і неодноразово намагалися переконати сина у тому, що він помилився з вибором жінки. Конфлікт досі так і не вирішений, і продовжується до сих пір. Актор додав, що обидві жінки дуже горді. Вони постійно сваряться та не можуть знайти спільну мову. Більш того, ніхто з них не бажає пробачити одне одну або ж помиритися.

Схожі статті