Настя Каменських розповіла про госпіталізацію, яка кардинально змінила її життя та принесла добру новину

Настя Каменських нещодавно анонсувала власне реаліті-шоу. Сьогодні на простори YouTube вийшов 1-й випуск проекту.

Сьогоднішній день був дуже приємним для шанувальників творчості популярної співачки  Настя Каменських. Вранці артистка запустила власне реаліті-шоу “Дівчата рулять”.

Сенсації в першому випуску реаліті-шоу

Настя Каменських стверджує, що її шоу- це унікальний проект у форматі Digital-reality, який об’єднує в собі телевізійне шоу та YouTube-блог. На глядачів чекає 10 серій.

Співачка відправилася до Мексики разом зі свогоєю мамою Лідією Петрівною та Анною Андрійчук. І вже в першій серії стало зрозуміло, що підштовхнуло жінку на цей крок.

Госпіталізація

Так, з’ясувалося, що після смерті свого батька у Насті погіршився стан здоров’я. За словами зірки, одного прекрасного дня вона відчула сильний дискомфорт, обличчя почервоніло, були проблеми з диханням. Для знаменитості викликали швидку. Як пізніше пояснили лікарі, у Каменських сталася панічна атака.

Настя Каменських у лікарні.

Саме вона і підштовхнула жінку до кардинальних змін. А саме, влаштувати відпочинок, до якого можуть приєднатися усі бажаючі через екрани своїх гаджетів.

Зйомки реаліті-шоу проходили в Тулумі. У першому епізоді глядачі також побачили, як знаменитість повідомила дівчатам про своє рішення і як на це відреагував чоловік. Шанувальникам Насті і простим користувачам мережі неабияк сподобався формат зйомки та щирість дівчат. Більшість залишила коментарі з приводу позитивної енергії, якою пронизана серія. Звісно, на реаліті-шоу з Кардашьян проект Насті поки не тягне, однак є вирогідність, що проект завоює не тільки українську аудиторію, але й зарубіжну.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.