Що відомо про колишню родину чоловіка Камалії — мільярдера Мохаммада Захура: біографія, фото, цікаві факти

До зустрічі з Наталією Шмаренковою у пакистанського багатія була родина, і не маленька.

Мохаммад Захур — бізнесмен та мільйонер міжнародного масштабу. Багато хто знає його, як чоловіка співачки Камалії.

Як Мухамед став мільйонером

Хороший старт йому надала його родина. Батько Мохаммада був чиновником пов’язаним з металургійною діяльністю Пакистану. Поки країна воювала з Індією, хлопчика відправили до України вчитися. Згодом Захур здійснив свою мрію, очолив металургійні підприємства та став у цій галузі королем.

Перша родина

Про першу дружину мільйонера достовірно нічого невідомо, окрім того, що в них народилося двоє дітей у шлюбі: Арман та Таня Захур.

Через невеликий проміжок часу бізнесмен вирішив вийти з цих стосунків, але не зважився повідомити про це родині. Згодом Камалія розповість, що він приховував від матері розлучення з першою дружиною та одруження з нею.

Сімейна фотографія.

“Багато років Захур приховує від мами, що він розлучений з першою дружиною. Хоча до мене він уже 8 років не був у шлюбі. А згодом ми дуже довго приховували від мами Захура та його рідних наше підпільне весілля, яке відбулося в Пакистані 9 років тому. Звісно, коли вона, через декілька років, дізналася, що ми одружені, то дуже образилася”, – розповідає Камалія.

Тим не менш, коли жінка дізналася про те що молодята побралися, вона все одно організувала традиційну звану вечерю у честь невістки.

Близнючки

Довго у пари не було дітей. Мохаммад Захур, перша дружина якого колись народила йому сина і дочку, чекав і від своєї другої пасії продовжувачів роду. Для того щоб мрія пари здійснилася, знадобилося десять років терпіння і віри в результат. У 2013 році на світ з’явилися дві крихітні дівчинки, одну з яких Камалія з Мохаммадом так і назвали – Арабелла, що означає вимолив у бога. Друга дівчинка отримала ім’я Мірабелла (чудова).

Схожі статті