(Фото) Ведучий Нового каналу Сергій Притула розчулив мережу сімейною світлиною з сином та пиріжками

Сергій Притула проявляє себе саркастичним професіоналом на сцені, але вдома він люблячий батько.

Найперший шлюб відомого телеведучого Сергія Притули був укладений 2007-го року з Юлією Андрійчук. Хоча шлюб протривав зовсім недовго, Сергій зумів зберегти хороші відносини і з колишньою дружиною, і з їхнім спільним сином. Батько активно приймає участь у вихованні дитини та постійно з ним бачитися.

Родина Сергія Притули

Другою дружиною знаменитості стала Катерина Сопельник, яка також змогла зберегти дуже добрі відносини з колишньою дружиною чоловіка. Зіркова пара вирішили одружитися у 2015 році і вже через 2 роки в них народилася прекрасна донька Соломія.

Сергій Притула з дружиною та дітьми.

Діти Сергія Притули

Діти Сергія Притули ростуть дуже артистичними. Не дивно, адже їхній батько володіє навичками, і телеведучого, і актора. Відомо, що старший син навіть допомагає татові за кулісами. Таким чином велике сімейство тележурналіста оточено позитивною енергією та виховує своїх дітей у мирі та злагоді.

Мила світлина з сином

Так, сьогодні телеведучий опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram світлину з сином біля магазинчику “Перепічка”.

Фото розчулило підписників харизматичного ведучого. Адже на екранах він досить часто постає серйозним та саркастичним. А поруч з сином був кумедним та лагідним. Також з’ясувалося, що батько та син обожнюють випічку з перепічки і регулярно коштують там пиріжки. Як і половина Києва, до речі.

Насправді нас багато чого поєднує з зірками і так мало чого розділяє. Але ми чомусь зважаємо саме на те, що відрізняє нас одне від одного, а не об’єднує.

Схожі статті