У завжди скромного Святослава Вакарчука знайшли декілька квартир та дім у столиці: що приховував співак?

Святослав Вакарчук претендує на звання найскромнішого співака. Втім, за своє життя і йому вдалося таки багацько нажити добра.

Лідер гурту “Океан Ельзи” завжди викликав симпатію у слухачів. Святослав Вакарчук завжди був одним з прогресивних фронтменів і саме з його ім’ям пов’язують новаторства в українській музиці.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук. Фото взято на просторах мережі.

На українській сцені співак виступає вже дуже давно: його перші треки виходили ще за часів дев’яностих. Втім, чоловік ніколи не хизувався та не влаштовував показухи зі своїми придбаними машинами чи апартаментами. Проте, і приховати нажиті багатства не вдалося. Журналісти видання “Страна.ua” віднайшли нерухомість, якою володіє легендарний співак.

Минулого року, коли співак ще був народним депутатом, він задекларував кілька квартир у столиці.

Згідно з даними 2020 року, Святослав володіє двома квартирами в Києві. Їх площа складає 69 і 476 кв.м.

Будинки, в яких співак має квартири.

Крім цього, журналісти знайшли інформацію про дачний будинок на лівому березі столиці.

Святослав Вакарчук має власний будинок.

Крім цього, у власності також є нерухомість у цивільної дружини артиста Лялі Фонарьової. У жінки є апартаменти у 186 кв.м, садовий будинок 121 кв.м. у передмісті столиці, в селі Гнідин і земельна ділянка у 6 соток.

А ще у музиканта і його цивільної дружини є чотири автомобілі. Машина BMW 528I (2012 року випуску) у власності Фонарьовою, інше все належить Вакарчуку: Range Rover (2015 року випуску), BMW G32 640i xDrive (2018 року випуску) і Renault Laguna 1994 року випуску.

Схожі статті