Холостяк 11 сезон Україна – хто з учасниць покинув шоу в ефірі від 9 квітня 2021 року? Усі деталі

У цьому випуску романтичний проект покинуло аж дві дівчини.

У шостому випуску “Холостяк-11” з проекту пішло одразу дві дівчини. Щоб дізнатися, усі деталі читайте далі.

Сюжет

Сюжет 6-го випуску був наповнений героїчним вчинками від усіх учасників проекту. Адже, і холостяк Михайло Заливако, і усі дівчата прийняли участь у компанії, яка звертає увагу українців до захисту тварин. Так, окрім сюжету, який пояснює, що тварини заслуговують на краще відношення, дівчат попросили відмовитись від макіяжу заради того, щоб привернути увагу жінок до проблеми використання тварин у експериментальних цілях. Адже косметичні компанії тестують свій продукт на тваринах.

Поцілунки, поцілунки і ще раз поцілунки

Окрім цього, випуск був наповнений поцілунками, та як не дивно, образами. Так, найбільший фурор викликав поцілунок Михайла з Джесікою. Також свого добилася Юля Зайка, яка зважилася та зробила перший крок відносно парубка. В свою чергу, Анна також була поцілована, але вирішила тримати усе в таємниці, щоб не дражнити дівчат, які й так були на нервах через пристрасті.

Церемонія троянд

На церемонії троянд проект покинуло одразу дві дівчини: Єлизавета та Катерина. Єлизавета не змогла впоратися з гнівом та образою на Михайла через його публічний поцілунок з Джесікою. Катерина ж пішла не по своїй волі і до останнього чекала на свою троянду, але нат жаль, була вимушена піти з проекту та сісти в машину, через те, що не змогла наблизитися до холостяка на цій неділі.

Однак обидві дівчини не плакали – плакала лише Дарина, яка не змогла стримати своїх почуттів та симпатії, і дала волю емоціям. Як не дивно, Михайло це оцінив і зрозумів, що дівчина до нього не байдужа.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.