Як виглядає старший брат Лідії Таран? Зірка “ТСH” згадала минуле та розповіла цікаві деталі з дитинства

Таємнича Лідія Таран завітала на "Сніданок" разом зі старшим братом!

43-річна зірка новин та популярного телеканалу “1+1” Лідія Таран стала відомою завдяки програмі “ТСН”. Жінка працює журналістом вже більше 20 років. І на відміну від багатьох зірок не приховує своєї родини від глядачей, чим звісно підкуповує. Сьогодні телезірка вирішила показати свого старшого брата та завітала разом з ним у студію “Сніданку. Вихідний”.

Лідія Таран та її старший брат Макар

Так, у честь Дня братів та сестер, вона вирішила завітати до колег та показати публіці коханого брата.

“Солдатики, шахи, футбол і карбід в калюжах. Якщо у вас було подібне в дитинстві, значить у вас також є старший брат. Мені з Макаром пощастило, тому що він в мене ще й розумний старший брат — історик, поліглот і все, до чого мені ніколи не дотягнутися. В день братів та сестер я притягнула його до відповідальності у студію “Сніданку. Вихідний”. Дякую колеги, за легкість, прикольну гру і особливо за кекс. Скажіть братам так! А батькам — дякую за них”, — написала знаменитість на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, анонсувавши прямий ефір з рідним братом.

Варто додати, що Макар є викладачем. Він викладає історію в Університеті імені Шевченка та організував там кабінет для вивчення китайської та створив кафедру американістики. Він є викладачем та науковцем одночасно. Більш того, його обожнюють студенти і постійно нагадують Лідії про те, що в неї надзвичайний брат просто підходячи до неї на вулиці або залишаючи коментарі під фотографіями з ним, прямо як в цей раз. Макар вільно говорить французькою, китайською, англійською, вивчав всю світову історію — від стародавніх цивілізацій до новітньої історії Латинської Америки. Стажується в Тайвані, а також в Китаї та  Об’єднаних Штатах Америки.

Схожі статті