ONUKA представила нову пісню, яку назвала найінтимнішою в дискографії групи

Кліп на трек Сеанс — це поетична історія про сміливу героїню, яка не боїться дивитися в обличчя своїм страхам.

Відомий український гурт ONUKA представив кліп на нову пісню “Сеанс”.

Відеоролик було розміщено на YouTube-каналі ONUKA.

Зазначається, що цей трек присвячений синові вокалістки гурту Нати Жижченко Сашкові. Трек писали з думками про малюка. Як відомо, у травні цього року у Нати і її чоловіка і саундпродюсера Євгена Філатова народилася дитина.

Співачка назвала нову роботу найінтимнішою в усій історії проєкту. В ній ONUKA торкнулася  особистого, на відміну від попередніх пісень, в яких розкривала соціальні теми.

“Сеанс” – це історія про боротьбу з різними стереотипами та упередженнями, а також про шлях людини до перемоги над своїми страхами. Адже тільки перемігши їх, вона буде почуватися гармонійно.

Кліп на пісню «Сеанс» — це цікава історія про відважну дівчину, яка не боїться глянути в очі своїм страхам. Режисером виступив Євген Філатов. Знімали кліп на Планерній горі і в лісі неподалік села Ходосівка на Київщині протягом 25 годин. Зйомки тривали протягом всієї доби, щоб показати перехід дня у ніч і гру тіней і світла. Героїня, яка блукає вночі по лісу і стикається з дивними істотами, є символом подолання людиною її страхів.

У кліпі Ната постала у білому плащі і з луком. Цікаво, що лук і сагайдак були створені зі старих непотрібних речей, адже співачка активно підтримує рух ресайклінг.

Цей трек групи увійде в новий альбом «Сеанс», який буде складатися із 10 пісень.

Окрім кліпу, співачка анонсувала флешмоб #MyСЕАНС, для участі в якому потрібно розповісти в соцмережах про власні страхи і як їх вдалося подолати.

Схожі статті