Як живе доросла донька Ольги Сумської та Євгена Паперного і чого їй коштували непрості стосунки батьків?

В неї було далеко не саме гарне дитинства і це, звісно, вплинуло на її подальше життя.

Антоніна з’явилася на світ влітку 1990 року в Києві.

Дитинство

Отець Євген Паперний і мати Ольга Сумська – популярні артисти в Україні. Але імена батьків, особливо батька, знайомі і російським телеглядачам, перед якими вона виступає. Бабуся з дідусем по материнській лінії, а також тітка і дядько мають велику акторську біографію. Не дивно, що і Тоня, з ранніх років перебувала за лаштунками театру, теж вирішила присвятити життя служінню мистецтву.

Батько багато пив. Мати знайшла коханця. Коли дівчинці було 4 роки, батьки розлучилися. Вона переїхала до бабусі, так як мати будувала кар’єру. Незабаром Ольга Сумська вийшла заміж за актора Віталія Борисюка. У новій родині народилася дочка Анна.

Зараз

Зараз Антоніна заміжня за російським актором Ягличем, цілком присвятила себе материнству, побуту і дому, взявши перерву від зйомок в кіно.

Жінка намагалася схуднути після других пологів, так як набрала кілька зайвих кілограмів. Під час вагітності вона не стежила за харчуванням і дозволяла собі висококалорійні продукти, а також закинула тренування, що відбилося на фігурі. Для мотивації артистка викладає фото в Інстаграм в купальнику, коли вона ще була в ідеальній формі.

До слова, мати двох дітей активно веде свою сторінку. Нещодавно вона навіть почала знімати смішні ролики на тему декретних буднів. В одному гумористичному відео Паперна, втомлена і без макіяжу, намагається виділити хвилинку, щоб випити чашку чаю, але діти постійно її відволікають.

Оля Сумська постійно говорить, що не додала уваги своїй старшій доньці і дуже про це шкодує. Більш того, Ольга розповідала що її батько Євген зовсім не цікавився донькою. Звісно, дитинство без матері та батька дає про себе знати, але Антоніна впоралися з цим краще ніж будь-хто.

Схожі статті