Тіна Кароль показала підрослого сина Веніаміна: за короткий проміжок часу перетворився на парубка

Хлопчик постійно під прицілом папарацці, однак, журналісти впустили момент, коли хлопчик перетворився у серйозного підлітка.

10 років тому у родині Тіни Кароль сталося велике горе — помер її коханий чоловік Євген Огір. Чоловік пішов з життя через страшний діагноз – рак шлунку.

Єдина опора і надія

Тіна та Веня

Співачка довго не могла прийти до тями та втамувати біль, однак її було для чого жити. Вірніше — для кого. Від шлюбу з продюсером в неї залишився маленький 5-річний син на руках — Веніамін Огір. Заради сина білява красуня позабула про своє горе і продовжила працювати далі, жити далі заради єдиної дійсно цінної для неї людини.

Підрослий син Тіни Кароль і Євгена Огіра

Хлопцю зараз 13 років. Після смерті чоловіка Тіни Кароль – Євгена Огіра їхній син залишився разом із зірковою матусею. Артистка вибрала для сина престижну британську школу “Repton Preparatory School”. 13-річний Веніамін живе в Лондоні в українській родині, з якою вивчає рідну мову і ходить до церкви. Серед хобі хлопчика – гра на фортепіано і вивчення гопака.
Однак, зараз зірковий хлопчик розмовляє англійською навіть краще, ніж українською.

Нові світлини з Веніаміном

На відео співачка рекламувала свій додаток на сервісах Google.

Не дивлячись на те, що увага журналістів постійно прикута до молодого хлопця, все ж дуже рідко видається нагода отримати нові знімки з ним. Нещодавно на особистій сторінці Тіни Кароль в соціальній мережі Instagram у розділі stories з’явився новий відеоролик, у якому можна побачити єдиного спадкоємця поп-діви. Хлопець помітно підріс. Його обличчя посерйознішало і перетворилося на обличчя дорослого парубка. Можливо слабке світло зробило його на вигляд трохи старше, ніж він є. Однак зміни помітні.

Схожі статті