Що відомо про колишніх обраниць чоловіка Алли Пугачової Максима Галкіна: імена, фото, цікаві факти

Максима Галкіна неодноразово звинувачували у нетрадиційній орієнтації і тим не менш, в нього були жінки до Алли.

Зараз головну роль в особистому житті Галкіна грає мегазірка російської естради Алла Борисівна Пугачова. Кожен крок пари під пильною увагою преси. Сама примадонна зізналася, що зустрічатися з Максимом почала ще в 2001 році, будучи заміжньою за Філіпом Кіркоровим. Однак в біографії гумориста були жінки і до Пугачової.

Юлія Бусіль та Анастасія Чорнобровіна

Першою, яка підкорила серце  юнака, стала однокласниця Галкіна і його сусідка по парті, Юлія Бусіль.

Архівне фото.

Молоді люди зустрічалися в старших класах, але розвитку ці відносини не отримали.

Анастасія Чорнобровіна

У 2000 році Максим познайомився з популярною телеведучою Анастасією Чорнобровіною. Зустріч відбулася в Кремлівському палаці, де мініатюрну брюнетку і гумориста запросили провести захід. Журналісти вже готувалися “одружити” молодих людей, але в інтерв’ю Настя зізнавалася, що Максим – “герой не її роману”. Через рік пара знову опинилася разом на церемонії вручення премії “ТЕФІ”, а після цього розлучилася.

Тільки Примадона

Максим Галкін та Максим Галкін

Після розриву з Чорнобровіною в особистому житті артиста відкрилася нова сторінка – Примадонна, до якої він давно мав романтичні почуття, відповіла виконавцю взаємністю. З 2005-го, коли Алла і Філіп офіційно розлучилися, пародист і співачка стали жити разом. А законним чоловіком Алли Пугачової Галкін став 23 грудня 2011 року. Після одруження пари з такою величезною різницею у віці скептики засумнівалися, що в основі союзу двох зірок лежить любов, а не піар. Сумніви висловили і колеги з шоу-бізнесу, в числі яких Станіслав Садальський. Актор у властивій йому манері безапеляційно заявив, що весілля Галкіна і Пугачової – не що інше, як відволікання уваги людей від політичної кар’єри Алла Борисівни. І якщо в шлюбі Пугачової з Філіпом Кіркоровим дійсно була любов, то тут нічого подібного немає.

Схожі статті