Ольга Сумська розповіла, чи пробачила екс-чоловіку Євгену Паперному ляпаси та тумаки по відношенню до неї

Ольга Сумська відповіла на цікавляче усіх питання: чи пробачила вона йому домашнє насилля?

Любовний трикутник Ольги Сумської, Віталія Борисюка та Євгена Паперного — є найвідомішим трикутником в Україні. Однак, що вражає найбільше, так це той факт, що зараз усі три актори працюють разом в одному театрі, керівником якого є колишній чоловік білявки.

Чергова розповідь про зраду

Нещодавно Ольга Сумська завітала до рідного Запоріжжя та запросила журналістів з програми “Життя відомих людей” для інтерв’ю. У ході розмови з зіркою з’ясувалося, що Віталій Борисюк закохався в Ольгу ще тоді, коли вона завагітніла від Євгена та носила під серцем Антоніну. Тим не менш, акторка запевняє, що майбутній коханець її дратував.

Згодом Ольга народила та пірнула з головою в роботу і вже тоді між молодими людьми зав’язався бурхливий роман, який дуже боляче відгукнувся Паперному. Адже чоловік до останнього довіряв коханій дружині. Хоча артисти театру розповідали йому, як коханці цілуються на роботі. Коли Тоні виповнилося 7 місяців, Сумська пішла від першого чоловіка.

Ляпаси від чоловіка

Акторка розповіла, що перший Ляпис від Євгена вона отримала ще до весілля, точніше за два місяці. Однак, не надала йому особливого значення. Після цього ставалися схожі інциденти, коли Паперний був напідпитку. Знаменитість додала, якось отримала навіть після того, як любовний трикутник розв’язався. Тим не менш, зірка підкреслила, що ці речі він ніколи не робив натверезу і це ставалося вкрай рідко. Зараз вона пробачила Євгена за насилля, адже обидва вони зробили одне одному дуже боляче і попросила у нього пробачення у відповідь.

Схожі статті