Злата Огнєвіч обурила мережу своєю перемогою на шоу “Маска”: одна хитрість дорого обійшлася репутації

Злата Огнєвіч вже блистала на музичній сцені, втім зараз час її популярності знову настав. Вона нагадала про себе перемогою на шоу "Маска".

У неділю на екрани вийшов останній випуск шоу “Маска”, передачі, де зіркові детективи вгадують, хто ж ховається за неординарним костюмом. Довше всіх протрималося “Сонце” у ролі якого і виступала Злата Огнєвіч.

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч. Фото взято на просторах мережі.

Злата вже була на піку популярності, коли представляла Україну на 58-у конкурсі “Євробачення”. Артистка тоді принесла нашій країні “бронзу”.

Мало хто знав, але Огнєвіч брала участь і в шоу “Маска”. Привітала з перемогою дівчину навіть Оля Полякова на своїй сторінці в Інстаграмі. Втім, саме публікація Суперблондинки викрила справжнє ставлення глядачів до фіналу проекту.

Оля Полякова привітала Злату з перемогою. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Таке привітання від поп-діви обурило глядачів, які висловили свою думку. Виявилося, що прихильники проекту помітили: Злату було важко викрити, адже вона протягом випусків у шоу виступала у двох різних костюмах. Нагадаємо, що окрім Сонця, Огнєвіч ще й виступала у костюмі Ворона, який був начебто запрошеним персонажем.

У коментарях дорікнули:

  • Взагалі не чесно пхати її в дві маски, в нашій країні як завжди
  • Капєц, я розчарована. Це не чесно
  • Не чесна перемога
  • Дракон був крутішим
Глядачі обурені фіналом. Скріншот взято зі сторінки Олі Полякової.
Глядачі обурені фіналом. Скріншот взято зі сторінки Олі Полякової.

Своїм розчаруванням від шоу поділилися прихильники “Маски” і на сторінці Злати. Втім, сама дівчина не відповідає хейтерам.

Схожі статті