Арсен Мірзоян покинув дружину з двома дітьми заради Тоні Матвієнко: шлюб з розрахунку чи справжнє кохання

Арсен Мірзоян - яскравий співак сучасності. Цікаво, чим окрім таланту може похизуватися артист у житті.

Арсен Мірзоян. Герой цього матеріалу своїм талантом і голосом досягає популярності і визнання. Втім, і в такого артиста з позитивною репутацією є свої скелети у шафі.

Арсен Мірзоян
Арсен Мірзоян. Фото взято на просторах мережі.

Перший шлюб Арсена Мірзояна

Співаку 42 роки і більшість прихильників добре знає його, як гарного сім’янина та чоловіка Тоні Матвієнко – доньки легендарної Ніни Матвієнко. Втім, це не перша дружина у житті харизматичного співака.

Перша дружина Арсена Мірзояна. Фото взято на просторах мережі.

Першу обраницю співака звати Анна. Зараз він мало говорить про неї. Проте, відомо, що саме ця жінка народила артисту двох синів. Звати хлопців Влад та Артем.

Арсен Мірзоян зі старшим сином. Фото взято на просторах мережі.

Зі своїми дітьми від першого шлюбу чоловік спілкується та бачиться. Інколи їздить у подорожі разом з ними.

Шлюб з донькою Ніни Матвієнко

Великій критиці підпало ім’я Арсена Мірзояна тоді, коли публіка дізналася про роман з донькою легендарної Ніни Матвієнко. Пара познайомилася випадково на проекті “Голос країни”.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко. Фото взято на просторах мережі.

Спочатку білявка не сподобалася співаку. Він зізнавався, що навіть і не міг подумати, що колись закохається у неї. Втім, спілкуватися майбутнє подружжя почало і дуже скоро пара зрозуміла, що мають почуття один до одного.

Пізніше молоді поїхали у тур. Про Тоню почали ходити плітки, мов вона розлучниця, але ні Матвієнко, ні Мірзоян не звертали уваги на злі язики, адже знали, що у них – справжнє кохання.

 

 

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.