Вагітна Лілія Ребрик поділилася деталями свого цікавого стану та обійняла округлий живіт: майже тричі мама

Телеведуча Лілія Ребрик показала телеглядачам великий та округлий живіт.

Наприкінці другого сезону Свєта Козаченко – героїня Лілії, яку грає Лілія, оголошує, що вагітна. А в третьому знаменитість з’являється вже зі значним животиком.

Професія диктує свої правила

Є у акторів така прикмета: якщо зіграєш вагітну, незабаром і в реальному житті теж можеш стати мамою. Тільки ось у Лілії Ребрик все сталося навпаки.

“У другому сезоні “Папаньок” я за сюжетом не була вагітна, але насправді у реальному житті чекала на другу доню, та ніхто про це не знав. Мене мучив токсикоз і кожна сцена, де потрібно було їсти, давалася дуже важко. А ось у третьому сезоні навпаки: я вже не була вагітна у житті, але у серіалі у мене був пристойний “вагітний животик”, — розповіла акторка Лілія Ребрик.

Лілія Ребрик прокоментувала третю “вагітність”

Через те, що нещодавно в соціальній мережі поширилися кадри з вагітною героїнею Ліллії Ребрик, заголовки ЗМІ одразу ж нарекли, що у Диких буде третя дитина.

“Лілія Ребрик вагітна втретє”! Я сама ледь свідомість не втратила, коли прочитала такий заголовок. Але клянуся вагітна не я, а моя Світлана з серіалу “Папаньки-3”! До речі, є в акторів така професійна прикмета: якщо зіграєш вагітну в кіно або театрі, то невдовзі і справді можеш завагітніти. Але я відстрілялася ще до зйомок третього сезону, пішла наввипередки, як то кажуть. У другому сезоні “Папаньок” я за сюжетом не була вагітна, але насправді у реальному житті чекала на Полінку, та ніхто про це не знав. Мене мучив токсикоз і кожна сцена, де потрібно було їсти, давалася дуже важко. А ось у третьому сезоні навпаки: я вже не була вагітна у житті, але у серіалі у мене був пристойний “вагітний животик”. Як же наші художники працювали, щоб усе було максимально натурально (гортайте фото)! Живіт був не просто бутафорський, він разом зі мною і дихав, і рухався! Єгор жартував, що тепер у нас обоє у сім’ї вагітні, а не лише він! Коротше, оцініть усе сьогодні самі! Яка ж я щаслива, що сьогодні нарешті виходить 3 сезон “Папаньки”!!!”, – дописала публікацію Ребрик.

Схожі статті