Катерина Кухар покинула Батьківщину та вилетіла за кордон з родиною: Україна залишилася без прими-балерини?

Катерина Кухар не витримала локдауну і гайнула у теплі краї.

Прима-балерина Національної опери на проекті “Танці з зірками” зарекомендувала себе як вимогливий і об’єктивний член журі, чим і привернула увагу шанувальників танцювального шоу.

Вона не боїться висловлювати свою думку, твердо стоятиме на своєму і вимагатиме від учасників професіоналізму. З такою ж позицією Катерина відноситься і до своєї роботи на паркеті! Однак разом з цим вона тендітна і граціозна. І якщо в роботі загальний портрет Катерини Кухар зрозумілий, то який Катерина постане для нас в особистому житті?

Катерина Кухар гайнула на Шрі-Ланку

А в житті вона така сама! Дисциплінованість в принциповість поширюється на всі сфери діяльності знаменитості.
Наприклад, Катерині не подобається ставити своїх підписників у відомість про те, де вона та з ким. Так, зірка може раптово з’явитися на Мальдівах і раптово телепортуватися на власний день народження, як це було на початку року.

Так і в цей раз Кухар досить несподівано заявила про те, що знаходиться на Шрі-Ланці, більш того, вже деякий час. Поки прима-балерина загоряла на сонці, насолоджувалася водою та природою, користувачі мережі знати не знали про місцезнаходження зірки. Про це стало відомо лише тоді, коли вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстграм фото пейзажу та світлину в бікіні.

Тим не менш, навіть на Землі Богів вона не забуває про тренування та вищезгадану дисципліну. Катерина Кухар займається спортом і там, і надає приклад іншим.

Бажаємо зіркам хорошого відпочинку та бездоганного проведення часу.

Схожі статті