Ані Лорак та її екс-чоловік Мурат знову разом: до мережі потрапили фото пари, на яких все зрозуміло без слів

Усі новини та фото екс-подружжя говорять лише про одне. Усі неймовірні деталі далі в статті.

Ще місяць тому воз’єднання зіркового подружжя здавалося нездійсненною мрією. Але весна 2021 року, здається, змогла втілити деякі бажання шанувальників зіркової пари у реальність.

Перші натяки

Так, першим “прецедентом” став той факт, що на руці Ані Лорак помітили обручку. Кароліна прокоментувала цей випадок таким чином: заміж вона не збирається, але кохана людина з’явилася, і вона щаслива. А ось Мурат зміг обрадувати шанувальників ще більше. Адже його пасія відписалася від нього. Здається, що стосунки з візажист закінчилися не самимдобрим чином.

Знову поряд, знову разом

Між колишнім чоловіком та дружиною здавалося все налагодилося, і як мінімум, між ними панує злагода та спокій.

Ґвалту також навели фото, які нещодавно потрапили до мережі з прем’єри, на яку Кароліна запросила свого колишнього чоловіка і прийшла з ним під руку. Не варто і описувати, як цю новину смакували авторитетні вітчизняні та закордонні ЗМІ.

Неймовірні знімки зі свята Філіпа Кіркорова

Філіп Кіркоров у честь Дня Ангела своєї єдиної доньки Алли-Вікторії запросив до свята і Мурата, і Ані Лорак. Здавалося б нічого дивного, адже Мурат та Ані є кумами поп-короля.

На знімках було видно, що Кароліна так її колишній турецький чоловік добре проводять час поглинаючи смачну їжу. Їм було досить комфортно сидіти поряд. І очевидно було комфортно танцювати повільний танець під романтичну музику.

Саме так, екс-подружжя було поглинутого романтичним моментом на вечері Кіркорова і навіть не помітило відеозйомку, яка пізніше відправилася прямо у соціальні мережі.

Схожі статті