(Фото) Ніна Матвієнко ошелешила мережу своєю зрілою вродою: у 73 роки виглядає ровесницею доньки Антоніни

Ніна Матвієнко зачаровує не лише голосом, а й вмінням крізь роки зберігати вроду. Подивіться, якою красунею залишається співачка нині.

Ніну Матвієнко називають княжною з інтернату. Життя співачки складалося нелегко. З 4-х років їй доводилося працювати (майбутня легенда нашої музики народилася в селі, саме тому її, маленьку дівчинку, відправили пасти домашню худобу), а через певний час батьки взагалі взяли рішення віддати доньку до інтернату.

Ніна Матвієнко
Ніна Матвієнко. Фото взято на просторах мережі.

Роки без родини були найтяжчими для дівчинки. З 11 років вона була змушена зростати серед вихователів, які не славилися добросердечністю. За провини Ніну дуже жорстко карали.

Проте, талант до співів мотивував майбутню артистку не опускати руки, а працювати над своїми здібностями. Ніна розуміла, що її голос не вписується в рамки радянської естради і довгий час була у пошуку місця у музичній сфері. У 1966 році доля їй посміхнулася і вона стала працювати у студії Хору імені Григорія Верьовки.

Ніна Матвієнко у молодості. Фото взято на просторах мережі.

Змогла себе реалізувати жінка у народній творчості. Саме вона піднімала архіви старих балад та козацьких дум, і завдяки Ніні Матвієнко українці змогли почути твори 18 сторіччя.

Зараз співачці 73 роки. Її по праву вважають легендою української сцени. Зараз веде більш закритий, сімейний спосіб життя. Втім, у програмі “Світське життя” згадали, як Ніна разом з донькою відвідала один зі світських заходів на початку весни. Зірка з’явилася на виставці “Аркур”.

Ніна Матвієнко – справжня красуня.

Жінка розпустила волосся та обрала сукню чорного кольору, щоб підкреслити свої аристократичні риси обличчя.

Схожі статті