Олег Винник публічно встав на одне коліно: чарівна квітка Таюне творить з повелителем вовчиць нечуване

Хто міг змусити головного вовка країни сісти на одне коліно?

Олег ВИнник та чарівна Квітка Таюне —ледь не найгарніша зіркова пара в українському шоу-бізнесі. Але є одне значне “але”: знаменитості не зізнаються у тому, що знаходяться у шлюбі. На офіційне підтвердження відносин Олега та Таїсії шанувальники творчості співака чекають вже не один рік. І багато хто впевнений, що вони давно побралися.

Таємничість артистів

Олег та Таїсія обидва живуть дуже таємничим життям. Невідомо де їхня оселя, з ким вони проводять вечори, як розважаються та інше. Якщо одні знаменитості намагаються привернути до себе увагу за допомогою деталей особистого характеру, то головний вовк країни ховається, як може. А його “кохана” з ним заодно. Що не говорить у користь того, що вони просто колеги.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Далі більше, і односельчани, і люди у мережі, які запевняють, що вчилися з разом з зірками або ж були знайомими з ними у певний період часу, усі як один говорять, що Олег та Таїсія одружені дуже давно. Однак артист не спішить відкривати своїх почуттів публіці.

Олег Винник на одному коліні

Нещодавно на особистій сторінці Олега Винника в соціальній мережі Instagram було опубліковано неймовірно гарне фото, на якому співак постав сидячи на одному коліні та тримаючи серйозний вираз обличчя.

Знімок був присвячений анонсу полуфіналу музичного проекту. Так, Олег Винник поділився своїми почуттями та думками стосовно ходу шоу, в якому він приймає участь у якості зіркового тренера. Звісно, це шоу – “Голос країни”. Шанувальниці були у захваті від фотографії, адже вона трохи відрізняється від типових знімків, якими ділиться зірка. Що не зробиш заради жінок!

Схожі статті