Наталя Могилевська похвалилася красою струнких ніг: роки боротьби з зайвою вагою і відмінні результати

Тепер ноги Наталі Могилевської виглядають, як витвір мистецтва.

Ні для кого не секрет, що Наталя Могилевська довгі роки боролася з зайвою вагою. Не можна сказати, що співачка була відверто повною, але коливання у вазі та постійні трансформації фігури співачки були у всіх на вустах. Однак, схунути до розміру, який нагадує розмір молодих дівчат, артистці все ж ніколи не вдавалося. Дотепер.

Наталя Могилевська зі стрункими ногами

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація з великою кількістю тексту. Наталя Могилевська досягла деякого непорозуміння з підписниками і тому вирішила пояснити свою точку зору. Так, знаменитість вважає, що більшість людей неправильно сприймає тему локдауну і неправильно використовує вільний час, який він подарував суспільству. Наталя запевняє, цей час треба відвести на піклування про себе та аналіз життя, стосунків, здоров’я, тощо.

А в кінці додала, що для тих, хто читав довжелезний текст з повчаннями, є гарна фотографія. Таким чином Наталі вдалося похизуватися стрункими ніжками, красою яких можна милуватися вічно. Варто віддати належне, Могилевська попрацювала на славу і її фігура на даний момент знаходиться на піку привабливості.

Нагадуємо, що перший раз коли Наталя змогла впоратися зі своїм тілом та досягти бажаної стрункості — був фінал танцювального шоу танці зірками (1-й сезон). Тоді Владу Ямі вдалося натренувати зірку так, що вона скинула близько 20 кілограм за короткий час. Зараз знаменитість намагається тримати форму за допомогою тих же бальних танців та спорту, який вона не особливо любить.

Схожі статті