Єдиний син Софії Ротару пересів на мотоцикл та перевтілився у брутального байкера: поки мама не бачить

Руслан Євдокименко - інтелігентний та успішний чоловік, якому всього лиш захотілося драйву.

Син Софії Ротару — Руслан Євдокименко дуже зайнята людина. Чоловік виконує обов’язки продюсера Примадонни українського шоу-бізнесу і не має часу на всілякі дрібниці. Однак увесь світ поглинула пандемія і чоловік має змогу присвятити цей час собі. Саме завдяки подібній ситуації, шанувальники співачки можуть дізнатися про її сина набагато більше. А саме: що його приваблює, чим він захоплюється та до чого тяжіє душа сина зіркової мами.

Руслан Євдокименко перевтілився у байкера

Так, нещодавно на особистій сторінці Руслана в соціальній мережі Instagram з’явилася світлина, на які чоловік постав верхом на залізному коні та одягнутий в екіпіровку, яка слабко нагадує спортивну.

Так, єдиний син зірки української естради став схожим на брутального байкера. Однак, вираз обличчя інтелігента одразу видає в Русланові виховану та чемну людину, яка не звикла до постійних виплесків адреналіну. Користувачі мережі та підписники Руслана сприйняли публікацію добре. Втім, як і завжди.

Нагадуємо, що Руслан Євдокименко є єдиною дитиною, яка народилася у Софії Ротару. Хлопчик з’явився через 2 роки після того, як зірка побралася зі своїм колегою та партнером Анатолієм Євдокименко. Зараз продюсер живе у Лондоні разом зі своєю дружиною Світланою (яка є стилістом свекрухи) та займається сімейним бізнесом. У пари є двоє дітей, яких називли у честь батьків чоловіка — Софією та Анатолієм. Онуки Ротару теж займаються творчими справами: Софія – модель та співачка (проживає в Нью-Йорку), а Анатолій – талановитий фотограф.

Схожі статті