(Фото) Як зараз виглядають актори розважально-гумористичного шоу “ДаешьМолодежь”? Час минає, люди змінюються

Колись вся країна дивилася на них, а зараз їх навряд згадають, якщо зустрінуть на вулиці.

З моменту виходу серіалу пройшло вже більше 10 років! Глядачі прийняли його дуже тепло, а фрази з серіалу відразу ж пішли в народ. Нам здається, що навіть через 20 років, він залишиться таким же смішним і рідним. За ці роки актори серіалу сильно змінилися, але не втратили чарівності.

Михайло Башкатов

В 2021 році виконавець продовжив поповнювати фільмографію. У квітні відбулася прем’єра серіалу “Незламність”. Драма розповідає про бізнес-леді, що позбулася всього через помилкове звинувачення. Пізніше Михайло з’явився в комедії “Талісман”. Не забував артист і про зйомки в телешоу. Разом з сином Федором він взяв участь у створенні сімейної програми “Ти як я”, що вийшла на ТНТ.

Михайло Башкатов

Аслан Біжоєв

Аслану 34, він з Кабардино-Балкарії. Відзначався в комедійних серіалах “Тато на виріст”, “Кухня”, “Деффчонкі”. Сімейний статус неясний. У Біжоева є 10-річна дочка Діана, татова улюблениця. З мамою дівчинки до весілля справа не дійшла, але підтримують відносини заради дитини.

Аслан Біжоєв

Євгенія Крегжде

Євгенія Крегжде

Андрій Бурковський

У 36-річного Андрія в житті теж все добре. Влітку відсвяткував з дружиною Ольгою 12-річчя весілля. Синові Максиму 9 років, дочка Аліса пішла в перший клас.

Андрій Бурковський

Анна Хількевич

Зараз вона одна з найпопулярніших російських зірок завдяки “Універу” і в характеристиках не має надібності.

Анна Хількевич

Анжеліка Каширіна

Мініатюрна красуня старанно стежить за собою: біг вранці, тренажерку, басейн, косметолог. Любить шопінг і їздити за кордон з нерозлучний подругою і колегою Марусею Зиковою.

Анжеліка Каширіна

Маруся Зикова

У 2019 виконавиця взяла творчу паузу. Вона багато подорожує по світу, але не забуває брати участь в кастингах. В інтерв’ю актриса помітила, що не хоче з’являтися в тих проектах, які їй не цікаві. Вона вважає за краще залишатися собою.

Маруся Зикова

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.