Дівчина Іраклі Макацарія після засудження українками вибору холостяка вирішила влитися в шоу-бізнес

Злі дівочі язики одразу ж засудили вибір колишнього холостяка. Але ми ж знаємо, що справа не в обраниці, чи не так?

Нещодавно завидний холостяк України та Грузії Іраклі Макацарія натякнув на те, до скоро одружується. Чоловік завітав на інтерв’ю до журналістів програми Життя відомих людей та усіма своїми жестами та мімікою виказував, що закоханий.

Чи буде весілля?

Іраклі про весілля замовчував. Але запевнив з посмішкою на обличчі, що дуже сподівається і має надії на цей рік. Така відповідь говорить багато. Більш того, він розповів, що сильно мріє про малюка. Як пізніше виявилося, у Іраклі таки з’явилася обраниця, яку він поважно представив публіці. Дівчину звуть Лізою і їй 19 років. Посміхнена та юна Мона Ліза грузинського походження прийшлася багатьом українкам не до смаку. У першу добі після публікацій, під фото вирували пристрасті через невдоволених фанаток Іраклі, але вже наступного дня коментарі від оскаженілих шанувальниць дбайливо видалили, чи то модератори, чи то власники сторінок.

Ліза співає під Монатіка

Кадр з відеоролику, яким поділилася довгонога красуня Ліза.

Нещодавно на особистій сторінці Лізи в соціальній мережі Інстаграм з’явився новий відеоролик, в якому пара підспівувала відомому українському виконавцю Дмитру Монатіку. Пара добре проводила час і здається, що обидва дійсно щасливі проводити час разом. Варто відмітити, до навіть підписники помітили неймовірну зовнішню схожість молодих людей. Можливо справа в національній приналежності, а може, все ж психологія знову зіграла свою гру.

Бажаємо новій зірковій парі щастя, успіху та безкінечної любові. Ми з нетерпінням чекатимемо на весілля та перше малятко.

Схожі статті