Як Тіна Кароль, Ані Лорак та Софія Ротару виглядали на своїх перших весіллях: справжні красуні-наречені

Весілля - найбільше свято у житті жінки. Подивіться, як виглядали зіркові красуні, коли казали заповітне "так" своїм обранцям.

Героїнями цього матеріалу стали зіркові наречені, за стосунками яких стежила вся країна. Редакція “Сенсації” обрала найпопулярніших співачок, чиє особисте життя цікавить прихильників і досі.

Софія Ротару

Легендарна українська співачка виходила заміж за часів СРСР – часів дефіциту. Дружиною Анатолія Євдокименка жінка стала у вересні 1968 року, а світлинами зі свого весілля поділилася відносно недавно.

Софія Ротару на своєму весіллі. Фото взято на просторах мережі.

Для головного свята життя жінка обрала довгу білу сукню простого крою та тонку прозору фату. Сукня виглядає дуже автентично.

Тіна Кароль

Своє перше і останнє весілля Тіна відгуляла разом з Євгеном Огіром. Розписалася пара таємно на Мальдівах. Зіграти церемонію там було мрією співачки. Сталося весілля у 2008 році. Того ж року, у червні, пара обвінчалася. Вже тоді Тіна обрала для церемонії пишну сукню з золотим мереживом.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір на весіллі. Фото взято на просторах мережі. 

Цікаво, що під час церемонії у зірки загорілася фата, але інциденту не сталося – дуже швидко потушили. Втім, Тіна ніяково почувала себе під час вінчання.

Ані Лорак

Ступала на рушник поп-діва з турецьким бізнесменом у пишній стильній сукні. Співачка не одягала фати та вирішила підкреслити бюст тугим ліфом.

Ані Лорак
Ані Лорак виходить заміж. Фото взято на просторах мережі. 

Пишна спідниця з прозорого матеріалу додає артистці легкості та повітряності.

Схожі статті