Дмитро Шепелєв розповів, як син Жанни Фріске прийняв у родину братика: “Не знаходив сили зосередитися”

Жанна Фріске подарувала своєму коханому Дмитру Шепелєву чудового сина. Дізнайтеся, як малюк сприйняв новину про появу братика.

Жанна Фріске – легендарна артистка, яка проявила талант не тільки на музичній сцені. Вона знімалася у телепрограмах, реаліті та кіно. Всю свою кар’єру жінка змогла віртуозно поєднати з материнством. У 2013 році вона народила хлопчика. Сина разом з Дмитром Шепелєвим назвали Платоном.

Дмитро Шепелєв та Жанна Фріске
Дмитро Шепелєв та Жанна Фріске. Фото взято на просторах мережі.

Втім, відчути радість материнства повністю Жанні не вдалося. Після пологів співачка стала скаржитися, що у неї дуже сильно болить голова. Спочатку проблемі не навали значення, проте, коли стан почав погіршуватися, Фріске звернулася до онколога.

Яскрава, виразна та талановита артистка стала згасати на очах. Лікарі діагностували гліобластому.

Жанна Фріске. Фото взято на просторах мережі.

Красуня прожила всього 40 років та пішла з життя, так і не поборовши свою страшну хворобу. Дмитро лишився вдівцем з маленьким сином…Втім, згодом чоловіку вдалося знайти своє кохання.

Новою обраницею шоумена стала дизайнерка Катерина Тулупова, яка нещодавно народила обранцю дитину.

Дмитро у своєму блозі в Інстаграмі розповів, як старший син Платон сприйняв новину про появу братика. Всю вагітність Тулупової хлопчик поводився спокійно. Втім, перед народженням немовляти почав дуже переживати.

“Платона накрило настільки, що мені довелося скасовувати деякі його заняття — він просто не знаходив сили зосередитися — сильно переживав”, – розповів Дмитро Шепелєв.

Проте, зустрів Платон братика з великою любов’ю, ніжністю та цікавістю.

Схожі статті