Що подарували Тоні Матвієнко на день народження? Співачка похизувалась розкішним подарунком від подруг

Деякі подарунки задовольняють очі та тіло, а деякі саму душу.

Тоня Матвієнко – відома українська співачка та нащадок легендарної Ніни Матвієнко, з тіні якої, їй вдалося успішно вибратися близько 10 років тому. Тоня Матвієнко пішла по стопах матері і стала артисткою. З творчістю Антоніни публіка вперше близько познайомилася на телешоу “Голос країни”. Жінка подарувала батькам вже двох онучок. Від першого шлюбу у неї підростає дочка Уляна, а від другого чоловіка співачка народила доньку Ніну.

Вчора, 12 квітня, співачка почала проживати п`ятий десяток свого насиченого життя. Виконавиці виповнилося 40 років. Вона справила грандіозне свято та приймала масу поздоровлень у соціальних мережах. А сьогодні знаменитість похизувалася подарунком, який їй піднесли її дорогі подруги.

Подарунок, який краще за будь-які слова та коштовності

Так, найближчі подружки зірки не стали купувати їй брендові речі, як це робили товаришки Олі Полякової або Катерини Кухар. Вони зробили більш духовний та чуттєвий сюрприз. Дівчата підготували для знаменитості цілий танець, який виконали для неї в Національному комплексі “Експоцентр України”.

Номер вони створили спеціально під пісню Тоні Матвієнко “Вітер”. Слова пісні належать авторству Віталія Телезіна, Наталії Дзеньків і Віктора Ровинского. Музику до пісні “Вітер” написав Віталій Телезін. Танець вийшов досить професійим та цікавим. Співачка опублікувала його на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Нагадуємо, що Тоня Матвієнко заміжня за співаком Арсен Мірзояном. Чоловік Тоні виконав для коханої романтичну пісню та подарував коштовний презент, який артистка залишила у таємниці.

Схожі статті