Скільки витратив Євген Огір на будинок для Тіни Кароль: свого часу маєток поп-діви коштував шалених грошей

Кохання Євгена Огіра та Тіни Кароль - це унікальна історія в українському шоу-бізнесі. Подивіться, як віддячив продюсер своїй жінці за народженого сина.

Стосунки Тіни Кароль та Євгена Огіра зразок взаєморозуміння та поваги. Ця пара доводила, що сама вони – головне один до одного. Навіть після кончини Євгена, Тіна не вийшла заміж та не закрутила роман. Вона досі береже у серці любов до чоловіка.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір. Фото взято на просторах мережі. 

Для своєї родини Євген дуже багато працював, аби його Тіна та новонароджений Веніамін ні в чому не відчували потреби. Для них він побудував величезний маєток під Києвом. Редакції “Сенсації” вдалося знайти фото з часів будівництва дому для Тіни Кароль.

Зараз – це доглянутий маєток у британському стилі. Є підземний паркінг та свій зимовий сад.

Будинок Тіни Кароль. Фото взято на просторах мережі.

Втім, у 2007 році, коли там працювала бригада будівельників, все було інакше.

Будинок Тіни Кароль у 2007 році. Фото взято на просторах мережі.

У маєтку співачки 3 поверхи, є власний підземний паркінг. Крім цього, на території існує окремий будиночок, де живуть охоронці.

Звели будинок у передмісті столиці. Називається селище Зазим’є. Тіна проживає там і зараз, лише на канікули до неї перебирається її син з Лондону.

Тіна Кароль з сином
Тіна Кароль з сином. Фото взято на просторах мережі. 

Тоді, у період 2007-2008 років сотка землі тут коштувала 3000 доларів США, триповерховий маєток Тіни Кароль має щонайменше 40 соток. Ось така велика територія у співачки.

Будинок Тіни Кароль. Фото взято на просторах мережі.

 

 

 

Схожі статті