Стало відомо, як виглядає зсередини автомобіль Олі Полякової, який вона придбала за 3 мільйони гривень

Автомобіль Олі називають "зірковізом", а Суперблондинка в черговий раз підтвердила свій статус знаменитості.

Українські папараці популярного YouTube-каналу Kyіv LIVE знову уткнули неможливе. Журналістам вдалося залізти прямо у салон розкішного автомобіля Олі Полякової.

Не все так погано

Відома співачка, як і багато інших українських знаменитостей, неабияк скаржилася на збитки, які їй приніс карантин. Однак, в черговий раз українські шоубіз доводить, що знаменитості занадто чутливі та багато драматизують. Так, Оля Полякова, яка жалілася, що в неї недостатньо грошей, відпочиває на Мальдівах, будує дачу, влаштовує вечірки та, як виявилося, їздить на розкішному автомобілі, вартість якого сягає 3 мільйони гривень. Як відомо, це офіс на колесах співачки. Саме ця автівка їздить по Україні та возить співачку на концерти.

Розкішна автівка

В втопарку артистки доволі багато машин і одна з найяскравіших представниць є чорний бус Chevrolet вартістю 3 мільйони.

Салон автомобіля Олі Полякової.

В авто є абсолютно усе, для того, щоб вирішувати будь-які робочі моменти: шкірні крісла, які трансформуються у двоспальне ліжко, а щоб набридливі журналісти не змогли побачити салон є спеціальні жалюзі. Нутрощі автомобіля виконані з дерева, на вікнах зображені корони.

Салон автомобіля Олі Полякової.

Свою залізну подружку артистка лагідно називає “зірковіз”. У машини також є панорамний люк, а між пасажирським та водійським сидіннями є спеціальна перегородка, як в лімузинах.

Нагадуємо, що Оля Полякова є одною з найбагатших співачок в Україні. Співачка володіє 5-кімнатною квартирою у центрі Києва та маєтком на березі Дніпра. Чоловік Олі займається бізнесом, а старша донька – популярна блогерка.

Схожі статті