Українські папараці знайшли таємного обранця Наталі Могилевської: зірка віджартовується, але не заперечує

Наталя Могилевська потрапила в об'єктив папарацці і увійшла в кураж.

Сімейний стан зірки Наталі Могилевської — ледь не найгарячіша питання в шоу-бізнесі. Так, журналісти намагаються викрити таємного коханого співачки рік за роком і кожен раз терплять фіаско. В об’єктив камери українських папараці знову потрапив підозрілий чоловік, який одразу отримав статус пасії Могилевської.

Сюжет, який насмішив Наталю Могилевську

Так, нещодавно журналісти YouTube-каналу Kyiv LIVE змогли зняти на камеру не тільки співачку, яка смачно поглинала закуску з насінням чія, але й отримали дещо цікавішу інформацію. Коли артистка вигулювала свого вірного чотирилапого друга, компанію їй склав невідомий чоловік. В українських виданнях ця людина одразу ж отримала статус таємного обранця співачки.

Реакція Наталі Могилевської

З вчорашнього дня, як тільки випуск побачив світ, співачка взялася осміювати журналістів. Їй здалося, що вона не заслуговує такої прикутої до неї уваги і порівняла себе з зіркою Голівуду. Мовляв, не очікувала, що колись за нею будуть стежити журналісти з камерами. Більш того, не думала що їм буде цікаво, що вона їсть. А сьогодні співачка просто підняла на сміх українські ЗМІ.

На її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася публікація, в якій вона пропонує підписникам та користувачам відгадати, хто ж той таємничий чоловік, якого журналісти прийняли за коханого зірки. Може кінолог?

Люди на карантині розважаються, як можуть. Чому б і не повідгадувати?

Простий люд одразу ж прийняв правила гри і почав активно відгадувати професію незнайомця. А співачку це лише тішить.

Схожі статті