Ніна Матвієнко відверто розповіла про час, коли у її шлюбі закінчилося кохання: “Більше не було того життя”

Шлюб Ніни Матвієнко здається неймовірно щасливим, але що приховується за посмішкою співачки та її чоловіка?

50 років тому1971-го року українська суперзірка Ніна Матвієнко обрала собі в чоловіки художника Петра Гончара. Пара усе життя разом.

Ідеальна картинка

Ніна, як і її батьки змогла зберегти шлюб та прожити свою долю з єдиним обранцем. З екранів телевізорів виникає відчуття, що ці люди абсолютно щасливі, і ніколи не мали проблем. Але, як і в кожній родині, і в них настав час, коли кохання закінчилося і залишилися лише дружба та міцний союз. У них народилося два прекрасні та талановиті сини, а згодом на світ зявилася усім відома донька Антоніна, яка зараз є співачкою і народила знаменитій парі онучку від співака Арсена Мірзояна.

Неідальний шлюб

Нещодавно українська суперзірка завітала на відверте інтерв’ю до знаменитої Валевської.

У ході розмови Народна артистка розповіла, що романтичні стосунки з чоловіком в неї закінчилися давно, коли Петро став директором музею Івана Гончара, який залишився йому від батька.

“Поважаю його як талант, як організатора. Він дуже багато мені в житті допоміг, – почала зірка. – І коли я була на гастролях, з дітьми залишався. Ну, я не можу цього відкинути. Це був до половини мого життя великий друг. До половини мого життя. А далі у нас вже не було тієї життя, що було, – кожен встав і пішов. Він директором – там з’явився свій світ, своя робота, свої люди, інші відносини. Зовсім інші. Тому я тішуся з того, що у мене було в кращі роки мого життя “, – поділилася Ніна Матвієнко.

Тим не менш, зараз пара насолоджується, жтиве повним життям та багато подорожує.

Схожі статті