Ігор Кондратюк ризикнув репутацією та пішов на інтерв’ю до скандальної Яніни Соколової: навіщо це ведучому

Яніна Соколова - відома українська журналістка, яка не соромиться ставити незручні питання політичним, медійним персонам. Ігор Кондратюк сходив на її інтерв'ю.

Ігор Кондратюк – справжній метр українського телебачення. Він з’явився на телеекрані ще на початку незалежності і зараз гідно працює далі. Шоумен – один з небагатьох, хто без самопіару та гучних скандалів досяг кар’єрних висот.

Ігор Кондратюк – відомий український шоумен. Фото взято на просторах мережі.

За плечима Ігоря – ряд цікавих та нестандартних проектів, втім сам він прославився завдяки музичному шоу “Караоке на Майдані”. До речі, формат програми – унікальний: його придумали в Україні та почали продавати закордон.

Ігор Кондратюк збентежив сумною новиною — у продюсера проблеми зі здоров'ям
Ігор Кондратюк у програмі Караоке на Майдані. Фото взято на просторах мережі. 

Чоловік сам звик ставити питання гостям студії чи шоу, але сам відважився піти на інтерв’ю до журналістки Яніни Соколової. Жінка поділилася анонсом передачі з Кондратюком на своїй сторінці у Фейсбуці.

Яніна Соколова
Яніна Соколова. Фото взято на просторах мережі. 

Журналістка відома своєю прямолінійністю: вона не соромиться ставити незручні питання та говорити зі своїми гостями чесно. В ефірах її передач по-новому розкривалися популярні особистості, а на одному з інтерв’ю побував навіть екс-президент України Петро Порошенко.

В дитинстві я їла сємкі на дивані з бабусею Лідою в Запоріжжі і дивилася як він був співведучим шоу Брейн Ринг….

Опубликовано Yanina Sokolova Среда, 14 апреля 2021 г.

Нещодавно Яніна повідомила, що запросила на інтерв’ю Ігоря Кондратюка. Зірка журналістки розповіла, що дуже любила передачі з ведучим, але попросила мережу написати у коментарях питання: каже, що ефір буде дуже цікавим. Прихильників написали Соколовій, що їх цікавить

  • Що не так з нашим шоубізом, одиниці артистів з патріотичною позицією?
  • Як він ставиться до того, що його критикують за роботу на каналі Порошенка?
  • Про Марченко питання. Дійсно на вертольоті літала на кожен ефір?
Прихильники Соколової поставили питання Кондратюку.

Схожі статті