Олена Шоптенко згадала танці з Винником і влаштувала виступ у квартирі: на підборах застрибнула на стільницю

Олена Шоптенко влаштувала українцям справжнє свято. Адже усі скучили по запальним латиноамериканським танцям.

Люди переносять карантинні обмеження по-різному. Комусь до вподоби витратити цей час на себе, а комусь важко жити без роботи та колишніх навантажень. Олена Шоптенко, очевидно відноситься до другого типу. Професійна танцюристка звикла до фізичної праці та не може витримати стан абсолютного спокою.

Перфоманс від білявки-танцівниці

Саме тому вона вирішила зробити крихітний перфоманс для користувачів. Сьогодні на особистій сторінці Олени Шоптенко в соціальній мережі Instagram з’явився неймовірно цікавий ролик. Хореограф запросила до своєї квартири професійну операторку і почала творчу роботу. Перфоманс почався з того, що Олена нібито відпочиває на дивані. Вона починає виступ імітуючи нудьгу та бажання рухатися.

Тендітна білявка переміщається до кухні і там перевтілюються у танцюристку у звабливій сукні. І вже тоді в хід йде уся латиноамериканська програма. Шоптенко станцювала і ча-ча-ча, і самбу, і джайв, і де-не-де можна було побачити елементи румби. Під кінець ролику хореограф застрибнула на стільницю прямо на підборах і станцювала не шкодуючи коштовної поверхні. Користувачам робота Олени сподобалася.

Варто відзначити, що у період пандемії подібні речі наче ковток свіжого повітря. Олег Винник, на жаль, ніяк не прокоментував старання колишній партнерки.

Нагадуємо, що Олег Винник брав участь у танцювальному шоу “Танці зірками”, де Олена Шоптенко стала його зірковою партнеркою. Не дивлячись на те, що аудиторія впевнена у тому, що Олег одружений на Таїсії Сватко, це не завадило їм вірити у його роман з Оленою.

Схожі статті