Де живе Віктор Павлік та Катерина Репяхова: вагітна дружина співака показала недешевий столичний район

Катерина Репяхова скоро стане мамою. У декреті вона не сумує та активно веде свій особистий блог.

Родинне гніздечко Віктора Павліка та Катерини Репяхової дуже скоро поповниться. Жінка співака при надії і вже скоро підходить термін її вагітності. Пара чекає на хлопчика і вже готується до зустрічі з ним.

Катерина Павлік розповіла про своє захворювання, з яким бореться не один рік.
Катерина Павлік дуже скоро стане мамою. Фото взято на просторах мережі. 

Допомагати з дитиною буде мама Каті. Жінка наразі проживає окремо від подружжя, втім Репяхова хоче, аби вона була поруч, коли на світ з’явиться синок. Жити в одній квартирі, звісно з родиною Павліка вона не планує.

Катя та Віктор вирішили, що будуть знімати мамі квартиру неподалік від себе. Нагадаємо, що подружжя співака мешкає у столиці. Репяхова активно розповідала на своїй сторінці в Інстаграмі, наскільки нелегко знайти зараз житло у Києві. Втім, на щастя, їй це вдалося.

Віктор та Катя Павліки
Віктор та Катя Павліки. Фото взято на просторах мережі. 

Поки вагітна дружина артистка шукала житло для мами, вона вирішила показати район, де мешкає з чоловіком. До речі, Каті пощастило – її майбутня помічниця, а за сумісництвом бабуся, буде мешкати ледь не у сусідньому будинку.

Катерина Репяхова показала свій район. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Виявляється пара мешкає на лівому березі неподалік станції метро Осокорки. Це Дарницький район. З початку 2000-х він активно забудовується. Тут багато гарних житлових комплексів та сучасних будинків.

Вважається район дуже молодіжним, адже коли тут проектувалися новобудови, багато молодих родин купували житло. Також є чудова набережна.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.