|
15.04.2021 23:38

Український шоу-бізнес наповнений фізиками, фізруками та юристами: на кого вчилися Потап, Кондратюк та інші

Не всі зірками стають, деякі ними народжуються!

Ігор Кондратюк

Ігор Кондратюк

Народився Ігор 14 березня 1962 року в селі Пригір’я, що в Херсонській області, в сім’ї голови райвиконкому. Навчаючись у школі, зацікавився точними науками, мріяв осягнути науку астрономію і навчитися грі на саксофоні. Крім навчання відвідував секцію бальних танців, співав у хорі. В останніх класах підробляв у колгоспі, допомагаючи на зборі врожаю. На першу зарплату в 70 рублів купив збільшувач для об’єктива фотоапарата.

Здобувши золоту медаль, в 1979 році вступив до Київського державного університету на фізико-математичний факультет. Захистив диплом, присвячений вивченню оптики твердого тіла. У 1984 році вступає на роботу в Інститут молекулярної біології і генетики НАН України на посаду молодшого наукового співробітника, де в співавторстві з колегами написав понад 100 наукових статей, присвячених вивченню фізики твердого тіла. Через 12 років Ігор захистить кандидатську дисертацію з біології.

Олексій Потапенко

Потап

Потап народився 8 травня 1981 року в столиці України. Батьки привчили сина до дисципліни і зуміли сформувати в ньому твердий характер. Ще в дитинстві Потап проявив інтерес до багатьох сфер життя. З юних років займався плаванням і водним поло і заробив звання майстра спорту. Писав пісні і вірші. У 13 років він навіть спробував записати перші композиції, тільки батьки вважали це захоплення сина несерйозним.

Після закінчення школи Олексій став студентом Київського університету фізичного виховання, де встигав поєднувати навчання і гру в університетській команді КВН. Після вузу Потапенко світила кар’єра тренера або вчителя фізкультури, але батько наполягав на продовженні освіти, і син послухався. На цей раз хлопець вступив до Київського економічного університету і став магістром економічних наук.

Дмитро Монатік

Після закінчення школи потрібно було визначатися з професією. Батькам хотілося, щоб син вже в молодості одержав серйозну освіту, а вже спів та танці нехай будуть приємним бонусом до фундаментальної спеціальності. У 2003 році молодий чоловік вступив до Міжрегіональну академію управління персоналом, де вибрав юридичний факультет. Але, відбуваючи пари як повинність, він жив лише тим, що ввечері буде займатися піснями і танцями.

Володимир Дантес

У школі Володимир не відчував проблем з успішністю, але відрізнявся бешкетним характером, і його не раз виганяли з класу за погану поведінку. Незабаром юнак вступив до музично-педагогічного училище, навчання в якому дозволило виявити талант у майбутньому. У цьому навчальному закладі майбутній музикант отримав спеціальність педагога з вокалу.

Однак, батьки порадили отримати більш перспективну професію. Володимир вступив до Харківського політехнічного інституту на спеціальність “фінансове управління бізнесом”.