Сімейна ідилія: Ані Лорак разом з красунею донькою заспівали для екс-чоловіка співачки Мурата Налчаджиоглу

Сюрпризи для фанатів від Ані Лорак та її колишнього чоловіка не закінчилися на танцях.

“Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу знову разом” — саме такі заголовки очолюють головні сторінки різноманітних українських та російських видань. Цього тижня Кароліна разом зі своїм екс-чоловіком дійсно здивували фанатів. Шалені шанувальники, які кожен день навідувалися на особисту сторінку Мурата в соціальній мережі Instagram та писали в коментарях прохання повернутися до дружини, тепер не знають що й думати.

Я кохаю тебе до сліз

Нагадуємо, що Кароліна та Мурат засвітилися на вечірці Філіпа Кіркорова, яку поп-король влаштував для своєї доньки Алли-Вікторії у честь її Дня Ангела. Так як Філіп хрестив Софію (спільну доньку Ані та Мурата), то не дивно, що він запросив обох батьків похресниці. Дивно було дещо інше: бачити, як співачка розважається за одним столом поруч з колишнім, а потім починає танцювати з ним під пісню у виконанні Кіркорова “Я кохаю тебе до сліз”.

Можемо нарешті дісталися розв’язки для цієї пари?

Танок був настільки романтичний та чуттєвий, наскільки тільки міг бути. Адже турецький красень обійняв співачку ззаду, склав руки на животі колишньої, посміхався і навіть поклав свій підборідок на її плече. Тому ЗМІ вирішили, що пара нарешті знайшла шлях до примирення.

Пісня для Мурата

Нещодавно до мережі потрапили нові відеоролики за участю цих двох. Їхня спільна донька Софія виконувала пісню Ані Лорак на маленькій сцені.

Мурат був так захоплений виступом спадкоємиці, що вирішив ідеальною стратегією попросити  екс-дружину вийти на сцену до дівчинки і заспівати з нею разом. Кароліна довго вагалася, але чарівна посмішка Мурата змусила її поступитися. Вона приєдналася до Софії і заспівала з нею дуетом. Турецький бізнесмен був неабияк задоволений. Зі сторони це виглядало наче сімейна ідилія.

Однак, усім нетерплячим все одно доведеться почекати на офіційне підтвердження від екс-пари.

Схожі статті