Ліза Галкіна талановито заспівала для мами Алли Пугачової її легендарний хіт, але на французькій (ВІДЕО)

Уроки французької мови з батьком не пройшли дарма, тому Ліза мала змогу продемонструвати свої знання зірковій мамі.

Фанати зіркової родини вже давно визначилися, хто є хто. Ліза Галкіна — творча, весела, легка на підйом, а Гаррі є дуже серйозним та здібним хлопчиком. Не дивно, що жіночій аудиторії більш до вподоби біленька Ліза, адже вона постійно розважає не тільки своїх батьків, але й шанувальників зіркового сімейства.

Святкування дня народження Алли Борисівни

Вчора Примадонні російської естради Аллі Борисовні виповнилося 72 роки. Сімейство привітало свою маму з самого ранку.

Юні гімназисти у шкільній формі взяли до рук квіти, поставили на журнальний столик полуничний торт та розповіли Пугачовій вірші. Співачка була неймовірно задоволена початком дня, але на цьому її день народження не закінчився. Того ж дня на YouTube-каналі Максима Галкіна вийшов черговий випуск його авторського шоу “Музикаліті” куди Алла Борисівна завітала, у якості гостя програми. Там її привітав улюблений виконавець, а молода співачка виконала хіт Примадонни.

Ліза Галкіна ніжно заспівала на французькій мові для мами

Ввечері вся родина зібралася за святковим столом. Тому Ліза,  вбрана в червону сукню з довгими заплетиними косами, вийшла до мами, яка зайняла місце біля фортепіано і почала співати на французькій мові.

Батько, який займався з дитиною її вивченням встав позаду неї, щоб допомагати доньці брати ноти і на підказувати вірні слова. Користувачі мережі як завжди замилувалися дівчинкою та сімейної картиною.

Максим Галкін та Алла Борисівна продовжують у своїх найкращих традиціях показувати зразок виховання своїх спадкоємців. Діти ростуть з жагою до знань та творчості.

Схожі статті